HTCinside


Как да изтриете своя акаунт в Google Plus за постоянно

След създаване на акаунт в Google автоматично се създава профил в Google+. Така че, ако притежавате акаунт в Gmail, определено имате и профил в Google+. Но след известно време осъзнавате, че Google plus не е вашата чаша чай и предпочитате Facebook или twitter много пред google plus. Добра новина е, че Google ни позволява да изтрием нашия акаунт или профил в Google+, без да изтриваме или засягаме други услуги на Google като Gmail и YouTube. Така че, ако сте решили да не използвате повече Google+ и да изтриете потребителския си профил, ето стъпка по стъпка ръководство за изтриване на вашия акаунт в google plus.

Изтрийте завинаги акаунта си в Google Plus

Имайте предвид, че след изтриването на вашия акаунт в Google+ някои от данните във вашия акаунт в Google+ ще бъдат загубени. Тези данни включват вашите публикации в Google+, коментари и кръгове.

Въпреки че някои данни няма да бъдат изтрити. Тези данни включват:

  • Вашите Google+ снимки, контакти и страници няма да бъдат изтрити.
  • Вашият канал в YouTube няма да бъде изтрит.
  • Вашият Google диск няма да бъде изтрит.
  • И най-важното - акаунтът ви в Gmail няма да бъде изтрит и все още имате достъп до него.
  • Почти всичко, свързано с вашия акаунт в Google, като adwords, analytics или adsense, няма да бъде изтрито.

Така че сега се надявам всичко да е ясно, просто следвайте стъпките по-долу, за да изтрийте завинаги вашия акаунт в Google plus.

  • Така че първо влезте в акаунта си в Google plus.
  • Сега щракнете върху снимката на вашия профил в горния десен ъгъл и изберете допълнително моя Сметка .

изберете акаунти

  • Това ще отвори настройките на вашия акаунт в Google.
  • Под Предпочитания на акаунта кликнете върху Изтрийте вашия акаунт или услуги .

предпочитания на акаунта



  • Сега ще имате две опции, т.е. Изтриване на продукти и Изтриване на Google акаунт и данни. Трябва да изберете Изтриване на продукти . Ако искате да изтриете целия си акаунт в Google, тогава можете да изберете Изтриване на акаунт в Google и данни. Но все пак силно не се препоръчва.

изтриване на продукти

  • Ще ви помоли да въведете отново паролата си. След като въведете паролата си, ще бъдете пренасочени към страница, където ще имате опции за изтриване на Google+, YouTube и Gmail.
  • Просто щракнете върху бутона за кошче от дясната страна на Google+. Това ще изтрие завинаги вашия акаунт в Google plus.

изтриване на акаунт в google plus

  • Ако желаете, можете също да изтриете акаунта си в Gmail или YouTube, като щракнете върху бутона за кошче.

Така че това беше кратко ръководство за деактивиране или изтриване на вашия профил в Google plus от вашия акаунт в Google. Ако имате някакви съмнения, уведомете ни в коментарите.